Snelle service
Hoge kwaliteit tegen lage prijzen
Nederlands product

Aanleverspecificaties

Bij CompanyFlags proberen we u te ontzorgen. Dat kan alleen door vooraf duidelijk te communiceren. Een van de onderdelen waarbij we u vooraf helderheid geven, zijn de aanleverspecificaties. Lees verder als u van te voren goed voorbereid wilt zijn.

Ontwerp
Om alles tot in de puntjes te regelen, geeft CompanyFlags van te voren graag duidelijke richtlijnen mee. Met betrekking tot het ontwerp wat u gedrukt wil hebben geven daarom een aantal tips om alles ‘smooth’ te laten verlopen.

Wat zijn de ontwerpen waar CompanyFlags mee aan de slag kan?
PDF (met overzicht). Indien mogelijk moet de illustratie de oorspronkelijke grootte hebben, met een resolutie van minimaal 150 DPI (dots per inch). De beste resolutie voor een doek is 300 DPI. Zorg ervoor dat je werkt met vectoren, omdat vectoren ervoor zorgen dat de afbeelding niet vervaagd wordt, zelfs niet in grote formaten. Bovendien verminderen vectoren de grootte van het bestand, wat belangrijk is in grote afdrukformaten.

Geen ontwerp? Vraag dan bij CompanyFlags naar de mogelijkheden.

Manier van printen bij ontwerp
Bij een FULL-colour bestand wordt deze digitaal geprint. Het is dan mogelijk om het bestand af te leveren in CMYK.
Het is ook mogelijk om PMS-waarden door te sturen, deze kun je in het bestand verwerken. Laat ons dit wel even van te voren weten. Houdt er rekening mee dat de PMS-waarden alleen kunnen worden benaderd met digitale druk, maar er kan altijd een afwijking zijn.
Als een doek met zeefdruk moet worden afgedrukt, is dit alleen mogelijk met PMS-waarden. Ga altijd uit van C (gecoat). Het moet altijd 100% effen kleuren zijn. Als de afbeelding er geen heeft, kun je naar een alternatieve steunkleur zoeken die dicht bij het gewenste resultaat komt.

We kunnen ook halftoonafdrukken toepassen. Dit is echter een heel ander proces, waarbij een speciale zeefdruktechniek moet worden gebruikt. In dit geval is het mogelijk om te werken met percentages steunkleuren. Als je meer informatie nodig hebt of hulp bij het maken van de afdruksjabloon, doen we dat graag voor je.

Je kunt per e-mail een bestand verzenden van maximaal 25 Mb. Voor grotere bestanden raden we aan een service te gebruiken zoals WeTransfer of Google Drive.

Het is belangrijk om bij het verzenden altijd het bijbehorende bestelnummer te vermelden om misverstanden te voorkomen.