Snelle service
Hoge kwaliteit tegen lage prijzen
Nederlands product

Over ons

CompanyFlags is leverancier van diverse doekproducten, beursproducten en branding voor zowel indoor als outdoor. Door onze flexibiliteit zijn wij in staat om goede kwaliteit te leveren tegen lage prijzen.  Alles wat wij aanleveren wordt geproduceerd in Nederland. Wat goed is hoeft niet van ver te komen! Wij maken het verschil in door service aan te bieden tegen eerlijke prijzen. Bij CompanyFlags  gaan wij graag het partnerschap aan om projecten of producten naar een hoog niveau te tillen.

Doordat wij de productie in Nederland hebben, kunnen we snel schakelen. Dit zorgt er voor dat we binnen een project altijd adequaat kunnen reageren op verschillende situatie. Bij ons kunt u terecht voor levering van signingproducten als vlaggen, beachflags, peesdoeken, etc. Daarnaast zijn wij in staan om complete rebranding trajecten te verzorgen of beurzen te ondersteunen.

Voor ons is service enorm belangrijk, de mate van tevredenheid van de klant, bepaald het succes van een project. Mocht u vragen hebben over wat wij doen, neem dan snel contact op. Wij staan u graag te woord!